torstai 21. helmikuuta 2013

38. More excuses...

...tänään se tekosyy oli pakkanen. Lauhtuvaa luvataan, mutta aamusta mittari näytti -18. Ei siis suurta intoa ylimääräiseen ulkoiluun.

Tottakai pakolliset hommat tuli tehtyä. Lisäksi tänään talliin kävi tutustumassa ensi viikolla aloittava työharjoittelelija. Saadaan siis remmiin kuudeksi viikoksi Paimiosta Liviasta eläintenhoitajaopiskelija suorittamaan työharjoittelua. Toivotaan, että homma lähtee hyvin käyntiin ja meidän talli kelpaisi jatkossakin työharjoittelupaikaksi. Meillä pääsee ainakin varsin monipuolisesti tutustumaan hevosalaan, vaikka toiminta onkin pientä ja vaatimatonta.

Illalla kävin pitämässä tuntia Kiikalassa ja läpiratsastamassa Wiskon, mutta siinäpä ne päivän saavutukset sitten olikin. Jos huomenna taas vähän ryhdistäytyisi ;) Ja vaikka ulkoiluttaisi kameraakin.

Melkein unohdin, että nyt on Tarmo ilmoitettu oripäiville mukaan. Mennään nyt sillä ajatuksella, että se on yksi näyttely muiden joukossa. Ihan parhaassa iskussa se ei ole, mutta jos jään odottamaan, että se on täydellinen, niin saan odottaa varmaan hamaan tappiin asti. Voihan sen näyttää tarvittaessa uudestaan myöhemmin, jos siltä vaikuttaa. Mikäli poni ei ole riittävän hyvä jalostusta ajatellen, niin voipahan sitten hyvillä mielin ruunata sen ja myydä kilpaponiksi. Mun mielestä se on silti hieno!

Tarmo 3-vuotiaana Laatuponikisassa (kuvat: Satu Pitkänen/Rozpravka Photography)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti