tiistai 9. heinäkuuta 2013

111. Seurakoulukisoissa

Sunnuntaina oltiin porukalla Wiurilan Hevosurheilijoiden järjestämissä seurakoulukisoissa nurmella Åminne-areenalla. Keli oli mitä mahtavin ja pohja hyvä. Vaikka päivä oli kovin pitkä, niin mukavaa oli. Pitkät odottelut meni rattoisasti tuttujen kanssa juorutessa. Vähän jäi harmittamaan, että jätin ilmoittamatta Glown mukaan...Sillä kun ei ole hokkeja ja tasapaino ei ole vielä niin hyvä, että pohja olisi saattanut tuoda sille lisäjännitystä. Tosin unohdettiin sitten ottaa Sissille ja Rosellekin hokit mukaan ja hyvin ne pysyivät pystyssä.

Helppona C:nä oli tutustumisluokan kouluohjelma. Siinä meiltä mukana oli Anni Minnillä, Outi Rosella ja Linda Inkalla. Minnin rata sujui hienosti ja tuloksena oli tasan 60%. Aika hieno parannus siihen, että viimeksi Anni joutui keskeyttämään Minnin kanssa, kun poni ei suostunut menemään lähellekään tuomaripäätyä. Outilla ja Rosella meni myös hienosti. Erityisesti laukkaosuus oli oikein tasainen. Vielä kun saisi pään nyppimisen pois, niin se olisi todella upea näky. Nyt muoto on hyvin ylhäällä ja meno on helpon ja kevyen näköistä. Hienosti Rose nappasi ensimäisen sijoituksensa koulukisoista ollessaan neljäs 63 prosentilla.

Outi ja Rose palkintojen jaossa
Itse menin Minnillä He B:3-luokassa. Se oli verkassa vielä ihan kiva, mutta väsyi selvästi ja radlla menosta puuttui kaikki energia. Ei se mikään tahmea varsinaisesti ollut, mutta melko hidas pohkeelle ja vähän "suuttuneen" oloinen. Muotokaan ei sitten ollut tarpeeksi pyöreä ja liike meinasi sammua kaarteisiin. Saatiin kuitenkin 58,409%, joka oli kuitenkin ihan ok ensimmäiseksi HeB-tason radaksi. Varsinkin ilman harjoittelua. Lisää treeniä siis kaivataan ennen breedersiä.


Sain myös usutettua Outin Rosella mukaan B:hen. Poni oli vielä rennompi ja parempi kuin C:ssä, mutta tällä tasolla epätasaisesta muodosta rokotetaan enemmän pisteitä. Tulos oli kuitenkin 58,182% eli ihan tyytyväinen saa olla.

Itse menin vielä myös Sissillä. Senhän piti jäädä jo viikko sitten lomalle, mutta halusin ottaa "revanssin" viime viikon ei-niin-hyvin menneestä A:sta. Vähän hampaiden raspaus tuntui auttaneen ja muoto oli parempi. Vasen kylki ei ole vieläkään yhtä pehmeä ja taipuisa kuin oikea. En sitten tiedä vaikuttaako myös se vtj:n pieni turvotus siihen. Ihan puhtaasti se liikkuu, mutta vähän nojaa vasenta pohjetta vasten eikä liike toimi ihan niin hyvin kuin normaalisti. Nyt saa huilata kunnolla ja katsotaan sitten uusiksi. Mutta takaisin siis ratoihin. Mentiin sekä He B:3 että He A:2. Tehtiin molemmille radoille ihan ok suoritukset. Silti se paras terä puuttuu edelleen. A meni vähän paremmin kuin B. Nyt tekeminen ei ollut ihan niin paljon yliyrittämistä. Molemmissa luokissa kuitenkin sijoituttiin neljänsiksi ja lähtijöitäkin oli kiitettävästi. Innolla odotan, että mitä ne tulokset sitten on, kun poni on kunnossa ja kaikki menee nappiin. Nyt B:stä 63,864% ja A:sta 61,207%.

Kaikki tulokset täältä  Myös videot radoista olemassa. Ehkä nekin saadaan joskus esille ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti