Meistä

Ponien lisäski meidän perheeseen kuuluu isäntä, 2006 syntynyt tytär, 2008 syntyyt poika ja 2011 syntynyt tytär. Jotta sirkus olisi mahdollisimman täydellinen siihen kuuluu vielä pari koiraa, 2008 syntynyt bernhardilaistyttö Saint Verna Amazing Isa ja 2011 syntynyt beagletyttö Turolan Savu sekä kolme kissaa tytöt Bau (s. 2007) ja Jessi (s. 2009) sekä kolli Simo (s. 2008).

Pettilässä kesällä 2012
Tallimme sijaitsee Varsinasi-Suomessa Salossa, tarkemmin Perttelissä. Olemme muuttaneet tänne 2006 loppuvuodesta neljän ponin kanssa. Silloin tallissa oli seitsemän karsinaa ja talossa 49 neliötä. Koko tilalla on pinta-alaa 4,47 hehtaaria. Maat on pääosin sarkaojitettua heinäpeltoa. Osa talven heinistä tehdään omilta pelloilta ja osaa pidetään laitumena. Laitumeksi jää kuitenkin niin vähän maata, että suurimman osan kesästä joutilaat/nuoriso on viettänyt lainalaitumilla Pettilässä.


Nyt tallissa on kaksitoista karsinaa ja 20 neliön pihatto. Myös talo on laajentunut 100 neliöön. Omien ponien ja kasvatustoiminnan lisäksi tallissa on muutamia täysihoitopaikkoja. Jonkin verran pidän tunteja lähinnä tallin hevosenomistajille, mutta omatkin ponit on välillä opetuskäytössä. Nuoria poneja ja läpiratsastettavia on myös ollut koulutusjaksoilla meillä tallin täyttöasteen mukaan. Kesällä enemmän kun tilaa on enemmän ja talvella ratsutettavat on usein ponien vaihdon kautta vapaiden tallipaikkojen puuttuessa.

Connemarakasvatus on alkanut 2005, kun ensimmäinen Ohana-varsa syntyi. Varsoja on syntynyt tähän mennessä yhdeksän ja huhtikuussa odotellaan kymmenettä omaa kasvattia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti