keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

114. Palautetta

Taas on tullut positiivista palautetta tämän blogin kirjoittamsesta. On tosi kiva kuulla, että blogista on tykätty ja sitä seurataan. Aloittaessani en odottanut suurta kiinnostusta, vaan ajatuksena oli saada omia mietteitä järjestykseen ja vähän ylös mitä on tehty ponien kanssa. Kirjoittamiseen jää vähän koukkuun. Kouluaikoina ei mitkään aineiden kirjoittamiset juuikaan kiinnostaneet, mutta kummasti sitä tekstiä tulee, kun saa kirjoittaa itselle tärkesitä asioista. Mietin blogin kirjoittamisen aloittamista pitkän aikaa, jonkin verran tuli kirjoitettua myös Connemarayhdistyksen jäsenlehteen Connemarauutisiin.

Aiheita ja pohdittavaa riittää,  mutta välillä niitä on vaikea saada ulos järkevästi. Kirjoittaminen tv:n ääressä ei helpota asiaa yhtään ;) Kuitenkin pohdinnat pysyy paremmin koossa ja konkreettisina, kun ne on kirjattu ylös. Yllättävän monia on kiinnostanut meidän elämä ja puuhailu ponien kanssa. Virallisia lukijoita on 16, mutta päivittäisiä sivujen katseluita on ollut noin 60. Parhaimpina päiviä blogia on katsottu yli 250 kertaa. Eihän nämä ole isoja lukuja, mutta silti tuntuu uskomattomalta, että meidän ponit ja niiden tekemiset kiinnostaa niinkin montaa. Toivottavasti teksti pysyy myös mielenkiintoisena ja kiinnostus säilyy.

Olisinkin kysellyt, että onko jotain toiveita mistä halutaan lukea, vai jatketaanko samoilla linjoilla, normaaleja kuulumisia ja tekemisiä?

1 kommentti:

  1. Just mietin, että miten muistaisin käydä useammin blogia lukemassa. Miten tulis vaikka päivitykset näkyviin mulle Fasebuukkiin? Oonko jäänyt jostain päivitysjunasta? :)
    Sisältö on ollut hyvä: tekemisiä, menemisiä ja tulevia!

    VastaaPoista