keskiviikko 30. tammikuuta 2013

19. Huono päivä

Taas niitä päiviä, kun mikään ei suju. Vaakasuoraan tuiskannut räntä ei helpottanut asiaa lainkaan. Kaikki nuoretkin jäi liikuttamatta, kun ei vaan viitsinyt lähteä niillä myrskyyn suihkimaan.

Päivän ainoa valopilkku oli Bissen läpiratsastus. Se oli tällä kertaa todella miellyttävä ja kevyt. Päästiin treenaamaan vähän sulkuja ravissa ja laukassa sekä vastalaukkoja. Sadekin onneksi lakkasi. On kiva päästä välillä valmiiksi koulutetun hevosen kyytiin, varsinkin kun se hevonen on selvästi saanut voimaa ja notkistunut sitten viime kerran. Hieno Bisse!

Illan kouluvalkku Sissillä meni ihan penkin alle. Poni oli ihan superjännittynyt, kun tilsat vaan lenteli. Ei siitä tullut mitään...Vähän treenattiin sunnuntain koulurataharjoituksia varten. Pysähdykset töksähtää, poni korjaa lähes aina taakse eikä seiso paikallaan. Peruuttamasta kieltäytyi totaalisesti, vaikka varsin hyvin osaa homman. Ravi oli koko ajan lyhyttä ja kiireistä kipitystä alta pois syöksähdysten välissä. Laukassa toimi kivasti, mut nostot ei sujunu. Oli kyllä sellaista menoa, et vois poni lähteä halvalla...Toivottavasti se olis sunnuntaina rennompi, kun päästään kunnon pohjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti