tiistai 8. tammikuuta 2013

Hitaasti mutta varmasti

Pikkuhiljaa yritetään saada blogia meidän ponien elämästä herätettyä eloon. Intoa olisi kirjoittaa, mutta aika on valitettavan rajallista...Aloitin tietysti tärkeimmästä eli ponien esittelystä, mutta koska niitäkin on kertynyt muutama, siinä menee aikaa.

Koitetaan siis tässä samalla aloitella postauksia ajankohtaisista tapahtumista ja touhuista. Varsinkin, kun valmennukset alkaa taas pyöriä joulutauon jälkeen ja kisakausikin alkaa ennen kuin ehtii huomatakaan. Ratsastusseuran jäsenmaksutkin tuli tänään ja ponien vuosimaksut tarttis maksella ennen ku unohtuu. Tällä kaudella omat ponit siirtyy aluetasolle! Siitä onkin jo lähes kymmenen vuotta kun viimeksi aluekisoissa on oltu omalla ponilla.

Onneksi huomenna on taas luvassa Krissen kouluvalmennus. Pääsee itsekin ratsastamaan kunnolla. Eilen ja tänään on vaan tullut itse pidettyä tunteja ja Sissi varsinkin on jäänyt ihan hunningolle. Toivottavasti joulunajan treenitauko runsaan maastoilun kera on tehnyt tehtävänsä ja poni olisi entistä toimivampi. Ehkä sinne voi kohta taas laittaa jonkun muunkin selkään.

Tänään alkoi myös Lissun kolme viimeistä tiineyskuukautta ja sehän tarkoittaa ruokinnan muuttamista pikkuhiljaa kasvavan varsan tarpeisiin sopivaksi. Toivottavasti lopputiineys sujuu hyvin ja Lissu pyöräyttäisi hienon tammavarsan. Se olisi selvästi tamman vuoro, koska Lissulla on aikaisemmat varsat tamma, kaksi oria, tamma ja kaksi oria. Sormet ja varpaat ristissä siis odotamme tammaa ;)

 Sissi ja Rose viettää joululomaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti