maanantai 4. maaliskuuta 2013

45. Takatalvi

Viime viikko oli niin lämmintä ja mukavaa auringon paisteineen, mut viikonloppu veti taas mielen matalaksi lumimyrskyn ja paukkupakkasten myötä. Ei huvittaisi mennä ovesta ulos lainkaan...

Lauantai meni koko päivä autossa istuessa. Onneksi maailman paras talliporukka hoiti hommat täällä kotosalla sillä välin.

Eilen oltiin Sissin ja Rosen kanssa Annan estevalkussa Niittyalhossa. Sissi oli taas tosi jännittynyt alkuverkassa, tasaista pätkää ei tullut lainkaan. Onneksi meno parani, kun alettiin hypätä. Poni oli hyvin avuilla, mutta kuski ei ollut aina ihan tehtävän tasalla. Se on kumma kuinka sitä ei vaan voi ratsastaa loppuun asti. Kun huomaa, että askel ei sovi, pitäisi tehdä jotain eikä jättää ponia yksin. Sissi on kuitenkin vielä sen verran vähän hypännyt, että ei osaa selvittää tilanteita yksin. Kun itse skarppaa ja suunnittelee tehtävän ja miten sen ratsastaa jo etukäteen, niin homma sujuu mallikkaasti. Metrisetkään tehtävät ei tuota ongelmia. Poni on onneksi kaikesta kuskin mokailusta huolimatta aina valmis hyppäämään. Se ei kiellä eikä kyttää, huononkin hypyn jälkeen se tulee aina yhtä mielellään uudestaan.

Myös Rose sai jälleen valtavasti kehuja. Se suorittaa hommat niin varmasti ja tasaisesti. Laukat vaihtuu sujuvasti askeleessa ja poni selvästi nauttii. Se on vaan niin taitava. S-kiemura oli ainoa tehtävä, jossa huomasi, että poni on vasta 5-vuotias. Se joutui joka kerta tekemään yhden extra-askeleen, kun valui vähän kaarelta ulos.

Iltapäivällä koitin vähän kuvailla poneja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti