tiistai 23. huhtikuuta 2013

79. Kun maailma romahtaa...

...tai tietokone sanoo yhteistyösopimuksen irti. Iskee lähes paniikki! Kone ei siis inahdakaan. Nettipimento on pelastettu lainakoneella kotoa, mutta vähän omalla koneella olevia kuvia on ikävä :( ja siis niitähän ei ole tallennettu mihinkään muualle moneen vuoteen. Onneksi mun veli osaa hoitaa nämä asiat, joten saa ottaa koneen raadon mukaansa ja palastaa sen sisälmykset töissä. Täytyy siis hankkia uusi kone. Tästä lainakoneesta puuttuu myös muistikortinlukija ja kameran USB-piuha on jossain hyvässä tallessa, joten kuvia ei nyt tule...

Tossa viikonloppuna napsin kuvia Lennistä ja Reetusta myynti-ilmoja varten. Vielä Kakea pitäisi kuvata vähän. Se on vaan niin kammottavassa kasvuvaiheessa, että ei ole kovin edustava. Tänään ohjelmassa varsoilla oli vuolut. Pienet oli kauniisti, mutta Lenni oli taas varsin rasittava.Se ei malta olla lainkaan paikallaan. Varsinaisesti ei koita vetää jalkaa pois, vaan hakee tasapainoa loikkimalla pitkin käytäviä...Ehkä sekin joskus oppii olemaan poneiksi.

Koko alkuviikko on menty ihan rusakon selässä. Maanantaina oltiin Aatun kanssa klinikalla ja sen jälkeen illalla kävin vielä Kiikalassa pitämässä tuntia. Siinä välissä vein Pepin kaverinsa synttäreille ja aamusta tietty normaalisti tallihommat.

Tänään oli kengitykset ohjelmassa. Sitä ennen piti käydä Agrissa ja kaupassa, koska Pepin 7-v. lastenkutsuja vietettiin tänään. Vieraiden lähdettyä pidin vielä tuntia kotona. Tallinkin ehdin välissä tehdä. agrista ostin pihattoon metallisen heinähäkin seinään kiinni. Jos ponit sotkisivat vähemmän heinää maahan, kun se on häkissä. Toivossa on hyvä elää.

Ratsastamaan en ole ehtinyt taas lainkaan, mutta jos huomenna sitten ehtisi taas. Torstaille onkin appiukon synttärijuhlia luvassa. Perjantaina tulee ensimmäinen näistä kolmesta ratsutettavasta, joten työtahti vaan tiivistyy. Onneksi poneja voi kohta alkaa jättää ulos. Vähän hommat helpottuu ja vähenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti