sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

78. Vihdoin hyppäämään

Tänään pidettiin kotikentällä ekaa kertaa estevalkkua tänä keväänä. Hienosti tallin porukka aktivoituikin mukaan sillä mukana oli yhdeksän ratsukkoa (kahdessa ryhmässä). Taas näin kauden alkuun tehtävät oli pieniä ja helppoja. Lähinnä haettiin vain sujuvaa etenemistä.
Itse menin Glown kanssa. Poni oli tänään varsin tahmea ja vähän esteetkin jännitti, mutta yli päästiin. En tiedä kummalle tuli enemmän väsy valkun päätteeksi. Sitä on tottunut taas vain matkustelemaan...Uusi satulakin oli testissä ja hyvin se tuntuu mallaavan.

Kiva oli kuulla myös valmentajamme kehuja poneista. Viimeksi hän on niitä kunnolla nähnyt viime syksynä ja kehitystä on tapahtunut :) Rosen liikkeessä on varmaan se isoin muutos, kun se on alkanut liikkua koko kroppansa läpi. Myös Radalla eteneminen on ihan eri luokkaa kuin syksyllä. Tämä tosin on kiinni vain kuskista, mutta nyt siis yhteistyö ja luotto toimii hyvin. Tarmo osasi taas yllättää menemällä sellaisella innolla, että tosissaan sai välillä pidellä. Siitä tulee vielä niin hieno! Minnikin selvitti tehtävät ilman kieltoja tai jumituksia vuokraajansa kanssa.

Peppikin oli mukana Lillin kanssa. Hiensi sekin on nyt edistynyt ja uskaltaa tulla pikkuristikoille reippaassa laukassakin. Nyt aletaan hakea rohkeutta sitten vähän isompiin esteisiin, niin että Lilli oikeasti hyppäisi.Äiti oli kyllä jo niin ylpeä tästäkin suorituksesta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti