perjantai 5. huhtikuuta 2013

70. Ei mitään lisättävää...

Sama meiniki jatkuu...Herpesvirus jyllää ja kaikki perutaan. Toki varovainen täytyykin olla, mutta perutaanko nyt kisakausi, astutus- ja näyttelykausikin? Mulle tän "harrastuksen" koko pointti on kilpaileminen ja näyttelyt. Ilman mitään konkreettista tavoitetta ei vaan ole mielenkiintoa treenata. Moni talli on sulkenut ovensa myös ulkopuolisilta valmennuksessa kävijöiltä... Täytyykö tässä nyt vaan alkaa puskailemaan? Se olisi sääli, kun nyt olisi alla yksi parhaista poneista ikinä. Ja jos kisakausi perutaan, niin ei noita voi astuttaakaan, kun oreilla ei ole lupia tai hevosia ei kannata kuskata mihinkään. toivottavasti tilanne helpottuu nopsaan, miellellään enne kuin mun into lopahtaa taas täysin.

Ponioripäivät on nyt siis siirretty 17.-19.5. Vielä, kun muistais sitten ilmottaa pojan uusiksi mukaan. Astutuskuviot siis edelleen täysin auki, koska ajattelamani ori on ilman lupia. Missäköhän vaiheessa on plan B:n aika. Taitaa olla kyllä, että astutukset jää tekemättä, mikäli alkuperäinen suunnitelma menee täysin mönkään. Keskitytään nyt siis Lissun varsan odotteluun. Laskettuun aikaan on enää viisi päivää, mutta mitään merkkejä tulevasta varsomisesta ei vielä ole. Utare on hieman alkanut kehittyä.

Ponien ratsastus on jäänyt vähemmälle, kun olen yrittänyt mahdollisimman tehokkaasti siivoilla tarhoja. Ei millään haluaisi, että kaikki möhnä sekoittuu hiekkapohjiin. Kiirettä vaan pitää, koska sulaminen on varsin vauhdikasta päiväsaikaan. Yksi tarhan on jo melkein valmis, jäljellä enää kolme. Viikonlopuksi on luvattu vielä luntakin...

Netan menin tänään. Kenttä oli aamusta sen verran jäinen, että tehtiin taivutteluja vain käynnissä ja ravissa. Poni oli huomattavasti viime kertoja parempi ja liikkui hyvin eteen kohti tuntumaa. Välillä koitti jarruttaa, mutta lähti eteen pyydettäessä eikä jarruttanut lisää. Ravi oli lopussa oikein rentoa ja reipasta. Oli kyllä hieno poni!

Viikonloppu meneekin sitten messuillessa Tampereella. Sissin pitäisi lähteä mukaan sunnuntaina. Toivottavasti ei saa mitään tartuntaa... Messuista sitten raporttia seuraavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti