torstai 30. lokakuuta 2014

254. Ylläpitoon tarjotaan

Huomenna olis sitten aamulla kisoihin lähtö... Startti on kymmenen paikkeilla, joten lähteä siinä  vähän ennen kahdeksaa. Sitä ennen aamutalli ja ponin letitys. Epätoivo iski, kun iltatallissa muistin, että aamulla pitää vielä jotain lettejä vääntää. En ehtinyt edes ratsastamaan Tarmoa tänään, kun toimin lasten hovikuljettajana ja ajelutin heitä ympäri Perttelin peräkyliä viidestä puoli kahdeksaan. Muut ratsastettavat ehdin mennä ja tallihommat hoitaa kuittiruljanssin lisäksi, mutta kisoihin lähdetään vähän heikoin valmisteluin. Suitset otin tohon eteiseen pesua varten, mut voi olla, että nekin jää pesemättä. Koko ilta on mennyt miettiessä, että miksi pitikään ilmoittutua kisoihin. Toisaalta olen innoissani. Pitkään aikaan ei ole kisoissa tullut käytyä, mutta jotenkin tämä väsymys ja pimeys vie innon siitäkin. Varsinkin, kun valmistelut on tehty sinne päin. Tai jos tarkkoja ollaan, niin ei olla valmistauduttu. No huomenna selviää paljonko lisää harjoitusta olisi tarvittu.

Tänään laitoin myös facebookiin ylläpitoilmoituksen Sissistä. Pitkään olen pohtinut, pitäisikö koittaa etsiä uusi ponikuski vai fiilistellä itse. Nyt päädyin siis etsimään uutta ratsastajaa. Tietysti vain siinä tapauksessa, jos yhtä hyvä koti löytyy kuin tämä edellinen. Mikäli tavoitteellisesti kisaavaa poniratsastajaa ei löydy, kisaan tammalla itse. Tallissa on tilaa ja ratsastan sitä enemmän kuin mielelläni itse. Nyt kuitenkin yksäreiden kaikottua, omiakin pitäisi vähentää. Tulojen vähentyessä ei ole kovin fiksua täyttää koko tallia omilla poneilla. Kummasti se tyhjä tila olisi kiva täyttää kaikilla mielenkiintoisilla connemaroilla. Mutta siis, jos Sissille löytyy sopiva kuski, niin se voi jatkaa kisaamista vielä ainakin yhden kauden. Epäsopivaan paikkaan sitä ei tarvitse lähettää, koska en missään nimessä halua siitä "eroon".



"Ylläpitoon voidaan antaa sopivan PONIkuskin löytyessä 2005 syntynyt connemaratamma Edenwoods Cassiopeia Cashel. Pikkuponikokoinen (140cm), mutta vankka (kuvassa ratsastaja 168 cm). Poni on enemmän koulupainotteinen, kisannut tällä kaudella alue ja kans. He B-He A, mm. Hämeen aluemestaruuskultaa. Kaudella 2013 kisannut myös kenttää (harraste, kaksi starttia, kaksi sijoitusta) ja esteillä 100 cm asti. Poni on todella herkkä ratsastaa. Maastoilee varmasti yksin ja porukassa. Toimii laumassa ja muutenkin todella miellyttävä käsitellä kaikissa tilanteissa. Hakusessa siis taitava poni-ikäinen ratsastaja alue- ja kansalliselle tasolle noin vuodeksi (tai sopim.mukaan). Avoimia luokkia voidaan mennä seura- ja aluetasolla itsekin eli harrastekäyttöön ei tarjota. Poni asuu Salossa."

8 kommenttia:

  1. Onko mahdollista ehkä saada poni Poriin:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sissille on löytynyt poniratsastaja tästä kotitallista, joten enää ei tarvetta ratsastajalle ole.

      Poista
  2. Laitappa mulle sähköpostia! :) Asun jyväskylässä! jos siis mahd saada yp toiselle tallille ja jos ei ole mennyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sissi sai jäädä kotiin, kun poniratsastaj löytyi oman tallin porukasta.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Ponille on ratsastaja löytynyt seuraavaksi kahdeksi vuodeksi oman tallin porukasta.

      Poista
  4. Tiedän että ilmoituksesta on kauan mutta olisiko nyt mahdollisuuttaa saada tätä ponia ylläpittoon minulla on oma russ poni ja tahtoisin tuleviin kilpailuihin toisen

    VastaaPoista
  5. Tiedän että ilmoituksesta on kauan mutta olisiko nyt mahdollisuuttaa saada tätä ponia ylläpittoon minulla on oma russ poni ja tahtoisin tuleviin kilpailuihin toisen

    VastaaPoista