lauantai 7. kesäkuuta 2014

226. Arjen luksusta

Näissä hommissa se tarkoittaa uusia ratsastushousuja. Sanna otti Hevoskulmaan uuden housumallin ja pääsin koekaniiniksi. Housut on olleet käytössä pari viikkoa ja olen ihan myyty! Näin istuvia housuja en ole ennen löytänyt. Kintut on sen verran ohkaset, että housut jää viimeistään muutaman käyttökerran jälkeen löysiksi, jos vyötärö on ok. Jos taas lahkeet istuu, niin nappia on turha koittaa saada kiinni... Näissä pöksyissä materiaali on sen verran joustavaa, että muuten hyvin istuvat housut menee myös kiinni :)

Otettiin muutamia "mallikuvia" myös Hevoskulman facebook-sivua varten. Lissu-muori pääsi esiintymään myös. Tosin hän olisi keskittynyt paljon mielummin ruokailuun... Sille ei selvästikään ole valjennut, että mallit ei todellakaan syö kuin viimeistä päivää. Varsinkaan kuvauksissa. Välillä se koitti riepottaa allekirjoittanutta paremmille apajille pyyhkäisten mennessään kivat kuolat uusiin housuihin. Valkoinen poni ei muutenkaan ollut kyllä ihan paras vaihtoehto, ainakaan karvanlähtöaikaan. Yllättävän hyviä kuvia sieltä kuitenkin löytyi, vaikka malli-poni yrittikin hommaan vaikeuttaa parhaansa mukaan. aurinkoinen kelikin asetti omat haasteensa luomalla varjoja vääriin kohtiin.


Onneksi näissä kuvissa esillä oli "parempi puoli". En käsitä miten kaikki kuvat, joissa yrittää vähänkään poseerata naama kameraan, näyttää järkyttäviltä. Ihan kuin olisi tuhannen humalassa tms. Vaikka miten yrittäisi hymyillä tai olla neytraali tai pitää edes silmät auki. Mutta ei. No onneksi kovin usein ei tarvitse kameran edessä pyöriä.

Tykästyin näihin housuihin heti niin paljon, että tilasin samantien myös samanlaiset kisahousut. Onneksi varastossa oli yhdet 34:set, niin ei joutunut kauaa odottamaan toimitusta. Huomenna on sitten uudet kisapökät testissä. Jos menee huonosti, niin ei voi ainakaan niitä syyttää. Syytän ehkä saappaita, joista on varret kuluneet rikki pohkeiden sisäpuolelta. Poneissa ja kuskissahan ei ole koskaan vikaa! Ehkä hommaan sitten talven tullen nämä myös talviversioina...


Huomasin myös, että eipä ole tullut otettua selfie/pelfie-kuvia, kun ei meinannut millään onnistua. Ei osu kuvaan tai salama on juuri keskellä tai salama ei ole päällä lainkaan tai kuva tärähtää tms. Oli haastavaa. (ja peilikin näyttää olevan ihan juuri pesty).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti