sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

50. Sunnuntaiköpöttelyä ja kasvattien kuulumisia

Tänään meidän piti lähteä seuraestekisoihin, mutta flunssa-aste yhdistettynä n. -20 asteen pakkaseen sai meidät päätymään perumaan lähdöt. Jouduin perumaan illan tunninkin, kun ääntä ei vaan tule. Toivottavasti se helpottaisi pian.

Estehyppelöt vaihtui siis maastokävelyyn. Ensin käytiin Outin kanssa metsäkävelyllä Sissin ja Rosen kanssa. Naapurista saatiin myös Siru ja Feja mukaan nauttimaan auringosta. Kylmä kyllä meinasi lenkillä tulla. Sissin jälkeen mentiin sama lenkki Glowlla. Nyt seurana oli Saija ja Netta sekä Maarit ja Kakru. Glow oli aivan rento ja käveli ihanan leppoisasti koko lenkin. Sitä pysyi vähän paremmin lämpimänä, kun menin ilman satulaa. Varsinainen sunnuntaiköpöttelylenkki!

Illalla tuli vielä facebookin kautta terveisiä kavatiltamme Ohana Beckshamilta. Taavi oli ollut kisoissa hyppäämässä 80 ja 90 cm Evitskogissa. Molemmat radat oli mennyt puhtaasti uusintoineen. Ekasta luokasta sija oli 6./23 ja toisesta 5./21. Upeaa jälkeä siis! Taavilla on nyt puoli vuotta yhteistyötä takana uuden omistajansa kanssa ja kaikki on toiminut hienosti. Ratsukolla on kaikki mahdollisuudet päästä pitkälle ja me tietysti seurataan taustalla innolla pojan etenemistä kilpauralla. Se on niin äitinsä poika ja hypykapasiteettia on vaikka kuinka. Toivottavasti kaikki sujuu jatkossakin ongelmitta ja vielä joku päivä ratsukko näkyisi kansallisellakin tasolla. Se olisi ainakin mulle kasvattajana aika iso haave.

Ohana Becksham 7-v. 90 cm radalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti