keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

100. Kisaviikko osa 2.

Aika menee taas sellaista vauhtia, että ei ehdi tajutakaan. Mietittävääkin on ollut viime aikoina enemmän kun tarpeeksi, mutta palaan siihen myöhemmin. Kirjoittaminen on siis ollut vähän toisella sijalla näiden pohdintojen keskellä.

Mutta siis kisaviikolle vielä. Viime lauantaina startattiin Sissin kanssa Ypäjällä koulua. Luokkana oli He B:3. Lähtijöitä oli 34, vaikka luokka oli jaettu kahtia. Meidän lähtö oli vasta 14.15. Ehdin siis aamulla kannustamaan meidän Peppiä seuraestekisoihin, jossa hän hyppäsi Lillillä 40 cm. Hienosti tyttö sai poninsa luotsattua radan läpi puhtaasti. Ponia ei olisi ensin kiinnostanut lainkaan hyppääminen, mutta kun ekasta esteestä selvittiin (vaikkakin kävellen), niin homma alkoi sujua. Ennen tätä reissua pesin Sissin valmiiksi Ypäjän reissua varten. Kun kotiuduin Pepin kisoista, letitin Sissin, pakkasin loput kamat ja lähdin matkaan. Kerrankin ajoissa ilman kiirettä! Tätä ei ihan hirveen usein tapahdu...Ehdin vielä hakea Piihoviltä evästä ja tankata auton.

Peppi ja Lilli Teerisalossa kuva: Linda Määttänen
 Perillä taas ekana ilmoittautumaan. Samalla näin "meidän" Kaapon omistajan, joka toimi stewardina kisoissa ja ehdittiin vaihtaa kuulumisiakin. Sitten laittamaan Sissi kuntoon ja verkkaan. Poni toimi taas varsin kivasti. Kovasti koitin nyt keskittyä niskan ylhäällä pysymiseen. Laukoissa oli ongelmia nostoissa, molempiin kierroksiin nousi jatkuvasti väärä laukka. Vähän turhan aikaisin aloitin verkan, kun odottelua ja kävelyä tuli hieman liikaa. Radalla sitten taas jotenkin fiilis hävisi. Koko ratsastus meni "suorittamiseksi". Tehtiin vaan kuvioita. Tietty mahdollisimman tarkkaan, mutta vähän "jäykästi" ilman tunnetta. Myös niksan ylös ratsastaminen toi pientä epätasaisuutta muotoon. Rata oli ihan ok, ei rikkoja tms. mutta ei lainkaan niin näyttävää menoa. Tuloksena oli 61,477 ja sijoitus lopulta 12/34 (yhdeksän sijoittui). Nyt selvästi kaivataan lisää ratoja, jotta fiilis taas löytyy. Tällä hetkellä tuntuu menevän yliyrittämisen puolelle... Nyt kun ollaan vähän enemmän keskitytty hyppytreeneihin, on koulupuoli jäänyt vähän hunningolle. Ja nyt se kostautuu...Mistäköhän sitä löytyäisi treeni-innon ihan ilman valmentajaakin. Rahatilanne kun on siinä hantissa, että en pysty valmentautumaan niin paljoa kuin haluaisin/tarvitsisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti