maanantai 7. syyskuuta 2015

357. Aluejoukkuemestaruuksissa

Yritän tehdä välillä vähän lyhyemmän postauksen, niin saisin tapahtumia taas paremmin ajantasalle eikä menisi koko yötä yhtä postausta kirjoittaessa.

Lauantaina oltiin Annin ja Tarmon kanssa Piikkiössä Ylikylän tallilla kisaamassa osana Salo Riding Clubin aluemestaruusjoukkuetta. Tänä vuonna esteet oli 100/110 ja korkeuden sai valita niin, että kaksi meni pienempää ja kaksi isompaa. Ihan kiva muutos, koska ainakin aikaisemmin kun olen näitä joukkuemestaruuksia seurannut aluetasolla, niin poneilla on ollut 80 cm ja hevosilla 100 cm. Joukkueita oli mukana aika hyvä määrä, lähtöjä taisi alunperin olla 46. Yhdessä joukkueessa oli 3-4 ratsukkoa.

Tarmo hyppäsi toisena meidän joukkueesta 100 cm korkeudella. Lähtönumero oli  vasta 19, joten meillä oli kerrankin kivasti aikaa radan kävelyn jälkeen. Kävelytys hoidettiin pihalla ja sitten maneesiin verkkaan. Siellä oli melkoisen ahdasta ja Tarmo säikkyikin taas pitkästä aikaa muita. Hyvin se hyppäsi ja keskittyi hommiin kuitenkin. Ensimmäinen meidän joukkueen ratsukko oli mennyt nollaradan. Tarmo lähti vähän nihkeästi liikkeelle ja pudottikin sitten kakkosen. Hienosti se siitä taas tsemppasi ja loppurata oli oikein vakuuttavaa menoa. Nyt tarvitsisi keksiä jotain kikkakolmosia noiden puomien pudotteluun. Verkassa ei yhtään puomia, treeneissä ei yhtään puomia, mutta nyt joka radalla on pitänyt ottaa se yksi ärsyttävä puomi.

Kaksi viimeistä joukkueen jäsentä hyppäsivät 110 cm korkeudella ja molemmat ottivat kahdeksan virhettä. Oli se jotenkin niin paljon jännittävämpää seurata joukkuetovereiden menoa ja yrittää telepaattisesti pitää puomeja paikallaan. Myös toisesta ja kolmannesta sijasta järjestettyä uusintaa oli todella jännä katsoa. Tuttujenkin kanssa tuli taas juteltua. Kiva kiireetön kisareissu ja kerrankin positiivisen ja kannustavan oloinen ilmapiiri.

Video Tarmon radasta löytyy meidän fb-sivuilta: https://www.facebook.com/pages/OhanaConnemaras/315094765169194

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti