keskiviikko 2. lokakuuta 2013

148. Sissin kuulumisia

Sunnuntaina Sissillä ja Oonalla oli siis ensimmäinen yhteinen kisa; Tampereen ratsastusseuran seuramestaruus, joka kilpailtiin poneilla alue He B-tasolla. Luokka oli avoin suomenhevosille ja poneille ja siinä ratkottiin samalla ponien seuramestaruus ja suomenhevosten seuramestaruus. Lähtöjä oli 32.  Kipasta katsoin, että startti oli heti aamusta kahdeksan jälkeen. Sain jännittää Sissin kisaa ennen omia suorituksia Laatukisassa. Sitten tuli viestiä: Sissi ja Oona olivat saaneet 63,977% ja johtivat luokkaa! Lopputuloksissa ratsukko oli lopulta viidennellä sijalla ja Ponimestaruuspronssia! Ei pöllömmin viikon treenillä.

Innolla odotellaan tuloksia, kun yhteistyö ja valmentautuminen pääsee todella vauhtiin. Nyt Sissi pääsee näyttämään oikeasti mihin se pystyy. Omassa treenissä ratsastin hyvin pitkälti vain valmennuksissa ja kisoissa. Nyt Sissi on ainoana ponina ja siihen voidaan panostaa ihan erilailla. Kunnon ratsastusta myös valmennusten välissä ;)


Lihapullasta on tullut oikea kouluponi <3 kuvat: Vesa Liukkonen
Samalla Pepin ja Possun yhteistyö paranee koko ajan. Nyt on jo kahdet Anun estetreenit takana. Ensimmäisellä kerralla Peppi suostui ylittämään vain puomeja ja ristikoita, eilen meni jo 50 cm pystyt ratana. Okseria hän lupsi kokeilla sitten seuraavalla kerralla ;) Tänään hän meni ilman satulaa ja ravasikin. Pikkuhiljaa Peppi uskaltaa vaikuttaa poniin ja pääsee hetkittäin oikeasti ratsastamaankin sitä eikä vain istu kyydissä. Puolentoista viikon päästä olisi koulukisat tulossa ja nyt hinku sinne olisi kova. Katsotaan miten harjoitukset kotona sujuvat, uskalletaanko lähteä kisaamaan jo tässä vaiheessa. Possun tulon myötä Peppi on saanut selvästi lisää varmuutta Lillin ratsasamiseen. Pikkuhiljaa tutustumisen myötä varmuutta saadaan varmasti myös Possun kanssa. Peppi on kuitenkin melko arka uusien ponien kanssa, mutta taitoa on jo sen verran, että pärjää aika mukavasti pienestä jännityksestä huolimatta. Hyvä pari heistä vielä tulee. Tyttö ainakin tykkää ponista kovasti :)

Vähän oli jo hämärä tunnilla eikä kameran tarkennus enää riittänyt, mutta näkee edes vähän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti