lauantai 13. kesäkuuta 2015

326. PowerCup aluekoulukarsinnat

Pikapäivitystä viime viikonlopulta Luvialta ennen kuin ollaan taas viikkotolkulla jäljessä tekemisistä.

Oltiin siis Sissin ja Possun kanssa Power Cupin aluekoulukarsinnoissa. Tai onko ne nyt virallisesti 2-tason karsinnat? Ne joka tapauksessa. Luokka alkoi aamulla kymmeneltä, joten matkaan lähdettiin siinä puoli seiskalta. Kerrankin sain olla vain "turistina" mukana, ei tarvinnut ajaa itse. Luksusta nukkua takapenkillä. Paikalla oltiin hyvissä ajoin, ponit kuntoon ja verkkaan.

Molemmat ponit tekivät hienot radat. Sissi oli verkassa aika pinkeä, mutta radalla oli ihan eri poni. Possu oli hieman löysä taas radalla, mutta muuten suoritus oli todella siisti ja tasainen. Luokkana oli siis K.N.Special. Sissille prosentteja kertyi 61,3 ja Possulle 62,7. Possu meni hienosti luokassa toiseksi ja säilytti se loppuun asti. Sissi oli kiinni neljännessä sijassa viimeiseen ratsukkoon asti, joka meni kuitenkin ohi yhdellä pisteellä. Sissi oli siis ensimmäinen ei-sijoittunut.


Katsoin jo verkassa, että Sissillä on nestettä ryntäissä oikealla puolella. Se oli kuitenkin ihan pehmeä, ei aristanut tai ollut kuuma. Hetki mietittiin osallistumista toiseen luokkaan, mutta koska poni liikkui ihan puhtaasti ja mielellään, ei peruttu C:tä. Siinä poni ei ollut yhtä hyvin rentona, mutta rata toi 62,391% ja toisen sijan. Ei siis turha reissu ollenkaan.


kisakuvat by Päivi Kankare
Näillä tuloksilla molemmat ratsukot selvittivät tiensä Lahdessa ratsastettavaan finaaliin. Nyt siis hoivataan Sissi täyteen iskuun, jotta ehditään treenata kunnolla. Onneksi finaali on vasta elokuussa.

Sissiltähän jäi nyt kisaviikon Poniderby (koulu) väliin, koska rinnassa oleva patti on vain kasvanut ja tullut kovaksi. Eläinlääkäri kävi sitä jo kertaalleen katsomassa, mutta vielä ei ole tarvetta avata sitä. Ponia on kävelytetty ja pattia kylmätty. Varmaan jotain laseria tai bemeriä olisi hyvä ja kokeilla siihen. Kaveri on vissiin potkassut siihen ja jonkun vamman on nyt saanut. Näistä poneista ei ole taas muuta kuin huolta ja rahan menoa!

Tässä viime ma tilanne, nyt on kovempi ja isompi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti