perjantai 24. tammikuuta 2014

194. Haaste - ennen kuin on liian myöhäistä

Nyt siis vuorossa haaste, joka olis kiva saada tehtyä tähän alkuvuoteen. Mulla on paha tapa jättää kaikki aina viime tippaan... "Älä tee tänään sitä, minkä voit jättää huomenna tekemättä." Vai miten se meni ;) Tämän nyt haluan kuitenkin tehdä. Haasteet on ihan mukavia, ei aina sitä samaa joka päiväistä puuhastelua, jossa ei yleensä edes oikeasti tapahdu mitään...

"Tässä nyt ei muita sääntöjä ole, kuin että kerro kuka sinut haastoi, sekä kenet sinä haastat. Linkkien kera!"

Sain haasteen Tupulta:   http://passipenkka.blogspot.fi/

MENNYT VUOSI

Paras muisto? 
Nyt ainakin ensin mieleen tulee Sissin kanssa voitto aluekoulukisoissa avoimessa He B:ssä sekä sijoitus samoissa kisoissa avoimessa He A:ssa. Lisäarvoa itselle tuo se, että ratsu on täysin itse rakennettu ja sitä oli tässä vaiheessa ratsastettu alle 2-v.

Pikku-Sissi pesi kaikki isommat hepat. Kuva: Karita Immonen
Huonoin muisto?
Lissun jääminen tyhjäksi. Ei varsaa tänä kesänä :(

Uudenvuoden lupauksesi?
Taisin luvata vastata viesteihin paremmin (=nopeammin). Tunnen jo nyt epäonnistuneeni...Miten se voikin olla niin vaikeaa. Jos vastatusta pitää vähänkin miettiä/ei pysty heti kirjoittamaan, niin se unohtuu. Tahallani en siis ole vastaamatta. 

Vuoden kaviokas?
Tämä on kyllä Sissi. Se on vienyt mua eteenpäin viime kaudella niin paljon. Luottamus ja yhteistyö ehti jo kehittyä hyvin lähelle sitä, mitä meillä Lissun kanssa oli aktiivivuosina.

Vuoden kuva?
Tykkään kovasti tämän kuvan tunnelmasta ja väreistä. Tulis jo kesä!Vuoden harrastus?
Ratsastus tietty, tässä mitään muutakaan ehdi tehdä. Myös sen takia, että lapset ovat innostuneet nyt enemmän ja touhusta tulee mukavaa yhdessä puuhastelua samalla.


Vuoden hauskin tapahtuma?
Ponitätien (ja muutaman hevostädin) valmennusleiri hevostarvikekutsuineen. Mikä sen mukavampaa, kuin viettää aika parhaiden kavereiden seurassa hyvän ruuan  ja tehokkaan ratsastamisen parissa. Uusinta luvassa ehdottomasti myös ensi kesälle.


Tutustuitko uusiin ihmisiin?
Kyllä näissä ponipiireissä uusia tuttavuuksia tulee aika usein. Toisiin tutustuu paremmin ja toiset jäävät "moikataan kun tavataan"-tutuiksi. Aina on kiva törmätä samanhenkisiin ihmisiin.


Vuoden laji?
Kenttäratsastus on aina ollut se kaikkein kiinnostavin ratsastuksen laji ja sitä se on edelleen. Harmi, kun on niin kallista. 

Sissin kanssa Ypäjän kisaviikolla

TULEVA VUOSI:


Tavoite kouluratsastuksessa?
Minnin ja Tarmon kanssa olisi tavoitteena vakiinnuttaa/saavuttaa alue He B-tasolle. Rosen kanssa mahdollisesti jokunen He A ainakin seuratasolla, riippuen paljonko mulle jää aikaa sen ratsastamiseen Outilta ja Olivialta.


Tavoite esteratsastuksessa?
Minnin kanssa alue 90 cm, niin että menee jo "rutiinilla". Tarmon kanssa varmaan hypätään vielä alue 100 cm luokkia tänä vuonna. Rosen kanssa tähdätään myös sinne alue 100 cm luokkiin, oli kuskina sitten Outi tai minä.


Aiotko onnistua pitämään uuden vuoden lupauksesi?
Huonolta näyttää...Sori vaan siis jo nyt kaikki kenelle on jäänyt viestiin vastaamatta, tai vastaus on tullut "pikku" viiveellä.


Mitä lajia haluaisit kokeilla?
Tykkäisin kovasti ajaa myös valjakkoa, mutta se vasta kallista onkin... Se on hieno laji!


Jokin muu tavoite?
Kisata muutamat kenttäkisat Minnin ja Tarmon kanssa sekä saada Outi mukaan Rosella ;) Yksi tavoite on myös viedä eteenpäin meidän ponivalmennusryhmää sekä saada tammat tiineiksi. Suoriutua ikäluokkakisoista kunnialla läpi. Kehittyä koko ajan ratsastajana. Tavoitteita on vaikka kuinka ja paljon. Mulle tämä harrastaminen on tavoitteesta toiseen etenemistä. Jos ei ole tavoitteita mihin tähdätään, häviää touhusta miellekkyys. Eikä niiden tavoitteiden ole pakko olla kilparadoilla. Yksi tavoite on myös saada kilttejä ja toimivia, yhteiskuntakelpoisia varsoja maailmalle.


Haastan seuraavat blogit mukaan haasteeseen:
http://terhil.blogspot.fi/
http://tiinajanana.blogspot.fi/
http://kisakentille.blogspot.fi/

1 kommentti: