maanantai 5. elokuuta 2013

122. Valmennusleiri

Järjestimme tallimme porukan aikuisväen kesken kahden päivän valmennus"leirin". Ohjelmassa oli torstaina esteratsastusta Anun johdolla sekä illanistujaisia syöminkeineen ja hevostarvikekutsuineen. Perjantaille oli sovittu Krissen koulutreenit. Todella hyvin oltiin saatu porukka kasaan. Meitä oli yhteensä 12 henkeä osallistumassa kukin omien menojensa mukaisesti. Ratsastukset videoitiin ja niitä sitten katseltiin syömisten lomassa. Ruokapuoli hoitui nyyttärimeiningillä eikä kellekkään jäänyt kyllä nälkä! Ponitkin hoituivat porukalla varsin nopeaan siinä sivussa. Osa jäi vielä yöksikin.

Estetunneilla oltiin varsin tutuilla kokoonpanoilla. Outi tosin meni Glown kanssa, koska Rose liikkui edelleen huonosti. Ja jotta breeders-reissu näyttäisi vielä huonommalta, niin eikö Nettakin liikkunut epäpuhtaasti takaa ja joutui jättämään estetunnin kesken :( Itse pääsin pitkästä aikaa Sissin selkään. Kyllä oli hienoa! Kuin kotiin olisi tullut. Ja poni oli taas kuin sähköjänis. Vauhtia oli vaikka muille jakaa eikä kuskilla ollut kovinkaan paljoa siihen sanomista...Vähän meni sähellykseksi, mutta eiköhän se taas ala sujua paremmin, kun päästää todenteolla hommiin. Nyt on vaan pakko keskittyä noihin breeders-kisaajiin vielä hetki.

Linda ja Sohvi

Sissi
Tuntien jälkeen aloitettiin syöminen. Oli grillattavia, salaatteja, patonkeja ja dipattavia. Siihen vielä päälle "vähän" karkkeja ja sipsejä sekä jälkkäriksi mokkapaloja. Melkein sai pyöriä siirtyessään paikasta toiseen. Siitä olikin hyvä jatkaa shoppailulla. Sanna oli raahannut autollisen ihania Hevoskulman tuotteita meidän hypisteltäväksi. Ostettavaa olisi ollut vaikka kuinka, mutta rahatilanne sai shoppailut pysymään kurissa ja kotiin kuormasta jäi vain kisapaita sekä ratsastussukat. Kaikki ei selvinneet yhtä pienillä ostoksilla ;) Seuraavana aamunakin piti vielä tonkia laatikoita läpi.

Vielä piti katsoa päivän estevideot ja käydä kimpassa virheitä ja onnistumisia läpi. Olisi niin hyödyllistä kuvailla näitä valkkuja useamminkin. Kun ei ole edes pailejä mistä katsella omaa asentoa ja menoa, niin video on varsin hyödyllinen. Ja kyllä se on usein varsin hauskaakin katseltavaa kommentteineen. Ilta venyi kahteen asti yöllä maailmaa parantaen.

Aamuherätys oli kyllä rankka. Hevosten ruokkimisen ja aamupalan jälkeen käytiin hakemassa Reetu ja Lenni laitumelta kotiin Poninäyttelyä varten. Pikainen ruokahetki ja sitten oli koulutuntien vuoro. Kaksi ryhmää keskittyi istuntaan ja meidän ryhmä, joka valmentautuu säännöllisesti Krissen kanssa, harjoitteli osia tulevista kouluohjelmista. Koulutreenien kokoonpano oli varsin erikoinen. Saija meni Lelulla, koska Netta oli edelleen huono ja Liinalla oli menoa niin, ettei ehtinyt tunnille. Sanna sai lainata Glowta Outin mennessä Sissillä. Itse menin Minnillä, jotta saisin vinkkejä kisaa varten. Sissi yllätti kyllä positiivisesti. Se toimi Outin kanssa todella hienosti! Poni on selvästi saanut luottamusta ratsastajaan ja alkaa toimia muidenkin kanssa. On mahtavaa, että ei tarvitse ottaa paineita siitä, että pitää ehtiä aina menemään itse sen kanssa. Jos sille löytyisi vielä vuokraaja jossain välissä vähän tasaamaan kuluja ja helpottamaan liikuttamista. Minni oli edestä melko epätasinen, mutta parani, kun nappasin kahvasta kiinni. Täytyy vaan käyttää sitä sitten radallakin, jos siltä tuntuu.

Koulutreenien jälkeen  tuhottiin vielä edellisen illan eväitä ja katseltiin koulutreenejä videolta. Hyödyllistä edelleen. Meillä on kyllä niin mukava porukka. Yhteishenki on hyvä ja homma toimii. Väki on aktiivista ja innostuu tällaisista jutuista. Ensi vuonna täytyy koittaa järjestää uusi leiri. Ainoa ongelma on saada ajankohta sopimaan mahdollisimman monelle. Kun lähes kaikki ovat vuorotöissä yhteistä ajankohtaa on aika vaikea löytää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti